Είσοδος

Αρχική

Αρχική

Ανακοινώσεις

Νέες γεύσεις - Φεβρουάριος 2012

Η Atmos Lab στα πλαίσια διεύρυνσης της ποικιλίας γεύσεών της, προχώρησε στην επέκτασή τους με μία σειρά από υπέροχες γεύσεις. Παράλληλα, καταργώντας μία σειρά από καπνικές γεύσεις ξένων οίκων, παρέχει στην ελληνική αγορά νέες καπνικές γεύσεις made by Atmos Lab.

Ακολούθως, παραθέτουμε τις γεύσεις καθώς και μία σύντομη περιγραφή για αυτές:

HONEY MOON: Το μέλι που αφαιρέθηκε προσεκτικά από τις κηρύθρες, εμφιαλώθηκε σε φιαλίδια για να μελώσει τον ατμό σας. Αρωματικό με συμπαγές σώμα.

CARAMELLA BELLA: Η 2η καραμέλα της σειράς Atmos Lab, έρχεται να καλύψει με πιο παιχνιδιάρικη γεύση τους φανατικούς θαυμαστές. Καθαρό άρωμα, χωρίς υποψία βουτύρου, ξυπνά παιδικές μνήμες.

CINNAMON COOKIES: Ποιος δεν γεύτηκε τα κουλουράκια κανέλας με την χονδρή ζάχαρη; Ε, όποιος ξέφυγε από αυτό τον πειρασμό έχει μία δεύτερη ευκαιρία να τα ατμίσει.

BLACKBERRY: Αρωματικό βατόμουρο, με την αυθεντική ευωδία που συναντά κάποιος να εξέχει στα φρούτα του δάσους. Από τις πιο πιστές αποδόσεις αρώματος.

ZABAGLIONE: Η γεύση παγωτού που πολλοί αγαπήσαμε τώρα και σε έκδοση ατμιστικού υγρού. Κρέμα με γλυκό κρασί και σερβίρεται στον ατμοποιητή σας.

NOCCIOLA: Πραλίνα φουντουκιού που θα σας καταπλήξει. Άρωμα που μπορεί να συνδυαστεί με τις σοκολάτες της Atmos Lab ή να ατμιστεί αυτόνομα με υπερβολικές δόσεις ευεξίας.

CREAM BRULEE: Η μυδωριά της καμμένης ζάχαρης πάνω παό την κρέμα θα αλλάξει τον ορισμό του "καμμένου" που έχετε μέχρι σήμερα. Για τους λάτρεις του περίφημου γλυκού, άκρως απαραίτητη.

CAPUCCINO: Ο καφές που έρχεται να πλαισιώσει τον espresso της σειράς καφέδων της Atmos Lab. Πλούσιο άρωμα το οποίο, ειδικά τα πρωινά, κρίνεται επιβεβλημένο.

COLA COLA: Το άρωμα αναψυκτικού που πάει με όλα, όποια ώρα και στιγμή δεν θέλετε να φουσκώσετε από το ανθρακικό του αναψυκτικού.

CHESTNUT: Το κάστανο όπως ακριβώς το ξεφλουδίσαμε για εσάς. Ντελικάτο άρωμα με υψηλότατη πιστότητα. Συνοδεύει άνετα και αλκοολούχα ποτά αντί ξηρών καρπών.

CHOCOLATE BLACK: Μαύρη αρωματική σοκολάτα, η 3η της σειράς Atmos Lab, απαλλαγμένη από την πικρή-βαρειά bitter μυρωδιά. Καλή βάση για ανάμιξη με φρούτα ή άλλες γλυκές γεύσεις.

MASTIC: Η αυθεντική ελληνική μαστίχα και το αιθέριο έλαιό της που φιλοδοξούμε να αποτελέσουν προϊόντα-σήμα κατατεθέν της Atmos Lab στο εξωτερικό. Αν έχετε δοκιμάσει μαστίχες, είναι αδιαμφισβήτητα η πιστή μεταφορά σε ατμιστικό υγρό.

OUZO: Το δημοφιλέστερο ελληνικό ποτό στον κόσμο. Λεπτό άρωμα. Ταιριάζει απόλυτα με ουζοκατανύξεις και νόστιμους μεζέδες. Και το κυριότερο: Ξεπερνά το αλκοτέστ.

Οι νέες καπνικές γεύσεις της Atmos Lab απαρτίζονται από τα κάτωθι:

APACHE: Η καπνική γεύση των ερυθρόδερμων που πάντα είχαν κόντρα με τους cowboys. Ξεχάστε τις φαντασιώσεις προσομοίωσης και δοκιμάστε τη γεύση που ενέκρινε ο μάγος της φυλής.

CAMILA: Μην ψάξετε άλλο για καράβια στην έρημο. Η καπνική αυτή γεύση έρχεται να φέρει νέα εποχής τους λάτρεις της ερήμου αφού θα τους ταξιδέψει σε πρωτόγνωρες οάσεις.

FOTIA: Δυνατό άρωμα, πλούσιο και αρωματικό. Για τους λάτρεις των δυνατών γεύσεων. Ωραία επίγευση που διαρκεί χρονικά μετά την εκπνοή.

AGRINIO: Ήπιο καπνικό άρωμα, με περιορισμένη γλυκύτητα, που ταιριάζει στο χαρακτηρισμό "κλασικό καπνικό". Αφιερωμένο στην ιδιαίτερη πατρίδα το Αγρίνιο. Το σήμα του αποτελεί φόρο τιμής στους ευεργέτες της πόλης που το έκαναν ξακουστό σε όλο τον κόσμο, τους Αφούς Παπαστράτου.

KAPNOS: Αρωματικό άρωμα που θυμίζει καπνό στριφτού. Δεμένο σώμα, ευρύτητα γευστικών ερεθισμάτων και μεγάλη διάρκεια επίγευσης.

BARBARA: Καπνική γεύση με γλυκειά απόκριση που δεν λιγώνει. Η καταλληλότερη γεύση για κάποιον που θέλει να ατμίζει άρωμα που δεν κουράζει. Αφιερωμένο στο πρόσωπο που στήριξε το εγχείρημα του Atmos Lab όσο κανείς.

κλασικό καπνικό

Έναρξη δοκιμαστικής λειτουργίας

Έναρξη δοκιμαστικής λειτουργίας της ιστοσελίδας του ATMOS LAB. Σύντομα σε πλήρη λειτουργία ακριβώς μετά τις γιορτές.